fotopapier laserprinter
Staples Fotopapier voor Laser A4 180 g/m Wit Glanzend 50 vel Staples.
Met Staples Colour Laser fotopapier kiest u voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en prachtige resultaten. Staples Colour Laser fotopapier is ideaal voor het afdrukken van uw favoriete fotos! Dit product is compatibel metlaserprinters en is zeer geschikt voor dagelijks zakelijk en thuisgebruik.
poster maken
Laser fotopapier kopen? Coolblue.
120 gram/m2 1. 200 gram/m2 2. Fotopapier Laser 3. Eerder bekeken door jou. alles voor een glimlach. Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Neem contact op met onze klantenservice. Facebook Antwoord in 30 minuten. Twitter Antwoord in 30 minuten.
fotopapier
Onderwerp: Inktjetpapier in laserprinter? One More Thing.
Inktjetpapier in laserprinter? Ga naar profiel. marcz op 23 november 2007. Ik heb zojuist een nieuwe kleuren laserprinter HP2605dn gekocht en vraag me af hoe zon printer omgaat met glossy fotopapier dat eigenlijk voor een inktjet is bedoeld en bovendien van Epson of hema.
seo specialist
Verschil printpapier voor een inkjetprinter en een laserprinter.
Let dan bij de aanschaf of dit fotopapier voor inkjetprinters of voor laserprinters geschikt is. Fotopapier voor laserprinters moet een aanzienlijke hoeveelheid warmte kunnen weerstaan, waar fotopapier voor inkjetprinters grote hoeveelheden vloeibare inkt moet kunnen verwerken. Let bij fotopapier ook op of u mat of glanzend fotopapier nodig heeft.
loodgieteramsterdam

Contacteer ons