printer en kopieerapparaat
All-in-one printer kopen? Printershop.nl.
Neem dan een all-in-one printer. Een all-in-one printer is een handige 3-in-1 oplossing waarmee je tijd geld en vooral ruimte bespaart. Je hebt geen losse printer scanner en kopieermachine meer nodig. Fax je veel dan schaf je een 4-in-1 oplossing aan. Kies uit all-in-one printers voor zowel thuis als voor op kantoor. Voor elke wens bestaat de juiste printer. Advies Advies over printers Coolblue's keuze. Meer Top 10 All-in-one printers. data-top-link-message-manyEr zijn count producten gevonden bekijk de producten. 1 24 van 178 Producten per pagina 6. Sorteer op Bestverkocht Prijs Nieuw. HP ENVY 5640 All-in-One.
millers e liquid
Multifunctionele Printers Kopieermachines en Scanners van Xerox.
Xerox multifunctionele printers ontworpen om de hoge volumes van uw werkgroep te verwerken kunnen herhaaldelijke taken automatiseren en workflows aanpassen.rnrnt Xerox multifunctionele/alles-in-ÃÃn printer serie. rnWelke Xerox multifunctionele printer is de juiste voor u? Xerox  WorkCentre  multifunctionele kleuren en zwart-wit laserprinters zijn echte multitaskers voor drukke kantoren. Ze variÃren van instapmodellen met voordelige prijzen tot krachtige werkpaarden met hoge printvolumes en hoge printsnelheden. Xerox  VersaLink  multifunctionele laserprinters bieden gemakkelijke onmiddellijke mobiele en cloud connectiviteit en zijn ideaal voor kleine werkgroepen. VersaLink multifunctionele printers zijn voorzien van uitgebreide machine en gegevensbeveiliging en werken meteen goed zodra u ze uit de doos haalt â met weinig of geen ondersteuning van IT.
penny board
Wat is een all-in-one-printer? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Maar een all-in-one-printer is handiger. Je bespaart veel ruimte en je hebt maar één netsnoer en verbinding naar je computer nodig. Een all-in-one-printer is een printer scanner en kopieerapparaat ineen. Vrijwel alle inkjetprinters zijn all-in-one-printers. Normale inkjetprinters zie je steeds minder deze heten ook wel single use'-printers. In veel gevallen is het prijsverschil met een all-in-one-printer niet zo groot. Voor een klein beetje extra geld heb je een scanner en een kopieerapparaat in je printer. Deze extra functionaliteiten hebben geen invloed op de printerkwaliteit. Laserprinters kunnen vaak alleen printen maar zijn er ook als all-in-one-uitvoering. Bekijk alle all-in-one-printers in onze vergelijker. Automatisch kopiëren en dubbelzijdig scannen. Wil je veel scannen en kopiëren? Dan is het handig als je automatisch papier kunt invoeren.
lenen berekenen
Kopieerapparaten / Multifunctionals hijdra.com.
Daarnaast kan deze uiteraard net zo goed kopiëren zoals u dat verwacht bij zo'n kopieermachine. Een multifunctional is dus een printer scanner en copier /kopieerapparaat tegelijk en het is toch maar één apparaat. Sommige van deze all in one printers kunnen daarnaast ook nog faxen. Wilt u weten welke multifunctional ook A3 kan printen en/of scannen? Maak dan gebruik van het zoekfilter dat boven de producten terug te vinden is. De printers kunnen standaard overweg met A4 printen scannen en kopieëren. De scanner in zo'n multifunctional is over het algemeen een flatbad scanner die helemaal weggewerkt is in het kopieerapparaat. Pas bij het openen van de deksel ziet u eigenlijk de scan-functionaliteit terug.
wasmachine
Top 10 best verkochte printers Printershop.nl.
Klantenservice Open vanaf 08.00u. Top 10 best verkochte printers. Ben je op zoek naar een printer en benieuwd naar de populairste modellen? Onze top 10 printers geeft je een overzicht van onze best verkochte modellen van dit moment. Meer Top 10 Inkjetprinters Top 10 Laserprinters Top 10 All-in-one printers. Advies Advies over printers Coolblue's keuze. HP ENVY 5640 All-in-One. Score van 45 / 5 739 reviews. Ontvang 25 retour na aanschaf. Wifi AirPrint en Cloud printing. Afdruksnelheid kleur 8 ppm.
dépannage informatique
All-in-one met fax kopen? Printershop.nl.
Een printer waarmee je ook kan kopiren scannen en zelfs faxen. Een dergelijke machine wordt ook wel een all-in-one of multifunctional genoemd. Er zijn all-in-ones met en zonder fax. Een all-in-one met fax is eigenlijk een handige totaaloplossing waarmee je tijd geld en ruimte bespaart. Met een divers assortiment aan all-in-ones met fax functie zit de beste keuze voor jou er zeker tussen. Bekijk onze All-in-ones zonder fax als je een printer nodig hebt zonder fax functie. data-top-link-message-manyEr zijn count producten gevonden bekijk de producten.

Contacteer ons