welke laserprinter
Inkjetprinter of laserprinter Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Home Elektronica Printers Koopadvies. Inkjetprinter of laserprinter? Inkjetprinters worden veruit het meest verkocht in ons land. Maar ook de laserprinter kan geschikt zijn voor consumenten. Deze heeft onterecht een zakelijk imago. Wat zijn de voor en nadelen en welke printer is voor jou geschikt?
comforties
Beste laserprinters 2017 Onze top 4.
Laad meer producten. Laserprinter: de populairste merken. 600.000 bezoekers per maand. 1.032 tests per jaar. Consumentenwebsite BesteProduct.nl helpt je bij de aankoop van producten. Check de testen met videoverslag van onze redactie of andere experts en lees reviews van consumenten.
rollup banner
Laserprinter kopen? Let dan op deze punten Tips van Thijs Schouten.
Welke printers kan ik aanraden? Klik hier voor de printers. HP P3015: Goede laserprinter met een resolutie van 1200 x 1200 dpi. Dit is ook de goedkoopste van het stel. Xerox 8580dn: Goede laserprinter met een resolutie van max 2400 dpi Xerox fine point resolution.
rekfolie kopen
Hardware.Info Nederland.
Hardware.Info is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Hardware.Info gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden.: het optimaliseren van de website.
yachtcharter sneek
Top 10 best verkochte laserprinters Coolblue.
Ben je op zoek naar een laserprinter en benieuwd naar de populairste modellen? Onze top 10 laserprinters geeft je een overzicht van onze best verkochte modellen van dit moment. Advies over printers Coolblue's' keuze Top 10 inkjetprinters. HP Color LaserJet Pro MFP M277dw. Score van 45, / 5 401 reviews. All-in-one laserprinter kleur.
Besparen op printkosten Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
We geven ook het percentage extra inkt dat een printer nodig heeft voor het schoonmaken. Overweeg een laserprinter. Als je alleen in zwart afdrukt, is een laserprinter een voordelige keuze. De prijzen van laserprinters zijn de laatste jaren flink gedaald, ze zijn er al vanaf 50.

Contacteer ons