kopieren
Eigenschappen tussen objecten kopiëren.
U kunt sommige of alle eigenschappen van één object naar andere objecten kopiëren met Match Properties. U kunt onder andere eigenschappen kopiëren die betrekking hebben op kleur, laag, lijntype, de schaal van een lijntype, lijndikte, plotstijl, transparantie, vervangingen van venstereigenschappen en 3D-dikte.
blog website maken
Kopiëren en plakken MuseScore.
Kopiëren en plakken is een nuttig hulpmiddel voor het herhalen van een deel van de muziek of voor het verschuiven van een passage met één tel of één maat. Alvorens te selecteren, te kopiëren en te plakken, druk op Esc om er zeker van te zijn dat je niet in de noteninvoermodus bent.
sleutel kopieren
kopieren, kopieeren, SD-kaart, SDkaart, foto's' kopieeren, foto kopieren, fotoos kopieeren, kopieren foto's' naar SD, naar SD kopieren, Geheugen te vol, SDkaart.,
In deze map worden door u gemaakte fotos automatisch opgeslagen. Klik op de optieknop linksonder op uw telefoon en kies voor Meer Kopiëren. Selecteer de bestanden die u wilt verplaatsen en kies voor Kopiëren. Selecteer nu de plaats waar u de fotos naartoe wilt verplaatsen of kopiëren.
sleutelservice
kopiëren Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. I believe it is not helpful to try to copy European policy in Africa. Dutch Dus iedereen die ons wil kopieren wil komen en meedoen, ga er voor. open_in_new Link naar bron.
printen
Adobe Acrobat Pro Een formulierveld kopiëren.
Als u het aantal kopieën dat wordt gemaakt wilt wijzigen, typt u andere waarden in de velden Geselecteerde velden omlaag kopiëren en Geselecteerde velden opzij kopiëren. Als u de afmetingen wilt wijzigen van het oorspronkelijke veld en van alle kopieën, typt u andere waarden in de velden Breedte wijzigen en Hoogte wijzigen.
copyshop
Zo kopieer je afspraken in iOS c't' magazine.
In plaats daarvan kun je ook de gratis Outlook-app van Microsoft gebruiken. Om in de Agenda van iOS een afspraak naar meerdere andere dagen te kopiëren, kun je als workaround de herhaalfunctie gebruiken. Categorie: Hotline Tag: afspraken Fantastical 2 iOS kopiëren.
autosleutel kopieren
OS X Finder: Snel het pad van bestand kopiëren appletips.
Houdt de option toets ingedrukt. Je zal merken door de option toets ingedrukt te houden dat de optie Kopieer bestandsnaam zal wijzigen in Kopieer bestandsnaam als padnaam. Klik op deze optie om het pad van het bestand te kopieren naar je klembord.
cd persen
Kopiëren 6 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordkopiÃren.: Kopiëren is het maken van een duplicaat van een origineel. Het begrip kopiëren heeft een bijzondere betekenis in bepaalde onderdelen van de wet. Zo zijn er in de intellectuele eigendomswet situaties omschreven waarin kopiëren niet is toegestaan.
Additioneel kopiëren bladmuziek FEMU.
Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn, passend bij uw organisatie. Naast het traditioneel kopiëren van bladmuziek papier is gebleken, dat koren en muziekverenigingen steeds meer, naast het maken van een papieren kopie, additioneel kopiëren via digitale kanalen.
VIDEO: Pagina's' en berichten kopiëren in WordPress RAM ICT Services.
VIDEO: Paginas en berichten kopiëren in WordPress. Door Rick Heijster Handleiding, Plugins, Tutorial, Video, WordPress. VIDEO: Paginas en berichten kopiëren in WordPress Rick Heijster 2016-11-30T0957460000.: Vandaag stelde iemand mij de vraag hoe je pagina of bericht in WordPress kunt kopiëren.
kopiëren/vervoeging WikiWoordenboek.
Ga naar: navigatie, zoeken. vervoeging van de bedrijvende vorm van kopiëren. onbepaalde wijs kort lang. te zullen kopiëren. te hebben gekopieerd. gekopieerd zullen hebben. gekopieerd te zullen hebben. onvoltooid deelwoord voltooid deelwoord gebiedende wijs aanvoegende wijs. aantonende wijs enkelvoud meervoud.

Contacteer ons