kleurenprinter
Xerox C60/C70 Kleurenprinter.
Kodak SCANMATE i1150WN Scanner. Productiviteit schaalbaarheid en professionele afdrukkwaliteit in één. Veelzijdigheid aan toepassingen en professionele afdrukkwaliteit en is flexibel genoeg om met uw onderneming mee te groeien. Het is een alles-in-één oplossing die in staat is in elke omgeving de productiviteit te verhogen. Printen kopiëren scannen optioneel faxen. Amazing flexibility and the power to do more. Contact 31 043 362 62 62. Xerox C60/C70 kleurenprinter overzicht. Snelheden tot 60/70 ppm kleur en 65/75 ppm zwart-wit. Single-pass scanner tot 200 afbeeldingen per minuut. Resolutie 2400 x 2400 dpi.
Multifunctionele kleurenprinters Ricoh.
De Ricoh-serie van multifunctionele kleurenprinters biedt u een breed assortiment van standalone en netwerkprint en documentoplossingen geschikt voor elk kantoor.
Godex C690LJ Kleurenprinter.
functionwdsliww.push'gtm.start new Date.getTimeevent'gtm.js'var.
Oki C831n Compacte A3/A4-LED-kleurenprinter met uitstekende afdrukkwaliteit en mediaflexibiliteit voor professioneel gebruik. tijdelijke Superdeal. Okiprintershop.
A2 kleurenprinter Canon imagePROGRAF iPF510 Plotter.nl.
De Canon imagePROGRAF iPF510 is een 17-inch DIN A2 grootformaat kleurenprinter met een uitstekende printkwaliteit hoge printsnelheid en een eenvoudige bediening. Deze 5-kleuren printer beschikt over een 2.400 x 1.200 dpi printresolutie cloudintegratie en een gratis MS Office plugin. De iPF510 wordt standaard geleverd met een papiercassette en 540 ml inkt. Het printen vanaf de rol is optioneel. Deze grootformaat oplossing is HP-Gl/2 en HP/RTL compatibel. De iPF510 produceert mooie prints met een resolutie van 2.400 x 1.200 dpi en is uitgerust met een 5-kleuren inktsysteem.
Waar staat CMYK voor? Inktweb.nl Blog.
Waar staat CMYK voor? Door Bart Dekker Donderdag 15 november 2012 om 1221 Algemeen. Op bijna alle printers en inkt cartridges staat CMYK. Als je een kleurenprinter aanschaft staat er op dat deze CMYK kleuren print. Voor de gemiddelde gebruiker zegt dit helaas helemaal niets je koopt een kleurenprinter en verwacht dat deze de gewone rood blauw en geel primaire kleuren gebruikt om te printen. Printers werken met een iets ander concept dan de natuurlijke primaire kleuren het is niet drastisch anders maar net anders genoeg om iemand in de war te brengen met nieuwe dure termen en afkortingen zoals CMYK of PGBK.
Multifunctionele kleuren printer SL-C460FW SAMSUNG.
Bekijk hier direct de Samsung kleuren multifunction printer SL-C460FW. De beste keus voor het afdrukken van levendige kleuren.
HL-3140CW Draadloze kleurenprinter Brother.
De HL-3140CW is onze kleinste LED-kleurenprinter ooit. De HL-3140CW zit boordevol met nieuwe technologie en biedt een breed assortiment aan functies. Deze printer is ontworpen met u en uw bedrijf in gedachten een slanke compacte machine die perfect past in uw kantoorruimte. De HL-3140CW bevat een reeks nieuwe mobiele functies. Druk rechtstreeks af van uw mobiele apparaat met Apple AirPrint of Google Cloud Print. Bespaar tijd met snel afdrukken van 18 ppm in zwart-wit/kleur.
Diverse kleurenprinters en Labelprinters Geostick Print Labeling Solutions.
De Geostick kleurenprinters zijn labelprinters met near-edge printtechnologie voor nauwkeurig printen op hoge snelheid.
Nieuw iCube kleurenprinters De Koningh Coding Labeling.
Gemakkelijk full colour etiketten maken. Snel en simpel kleurenetiketten printen is waar de iCUBE serie voor staat. Zo kunt u met iedere PC de iCUBE kleurenprinter aansturen. Vaak gekoppeld aan de gebruikelijke Windows labelpakketten zoals Nicelabel software. Overigens niet eens noodzakelijk want u kunt zelfs etiketten maken met Microsoft Office of Adobe PDF. Dat maakt de iCUBE serie uitermate gebruiksvriendelijk en flexibel. Keuze uit drie iCUBE kleurenprinters. De iCUBE serie bestaat uit drie full colour inkjetprinters. In basis zijn de verschillende versies gelijk. Elke kleurenprinter maakt full colour etiketten met een topsnelheid van 300mm per seconde en maximaal A4 labelbreedte. Het verschil zit in de beschikbare functionaliteiten en displaymogelijkheden. Vraag onze specialist naar de juiste iCUBE kleurenprinter voor uw bedrijf!
Kleurenprinter Xerox.
Gedetailleerde specificaties Phaser 6022. Zoek een geautoriseerde reseller. Xerox VersaLink C500 kleurenprinter. Xerox VersaLink C500 kleurenprinter. Kleurenprinter met ondersteuning voor Letter-Legal/A4 Printen en cloud Ideaal voor werkgroepen met 5 tot 15 gebruikers Ongeëvenaarde productiviteit met ongelofelijke printkwaliteit en betrouwbaarheid Verbonden met de cloud klaar voor mobiel voorzien van apps en gemakkelijk aan te passen Aanbevolen maandelijks printvolume. tot 8.000 pagina's per maand Snelheid tot 43 ppm. Brochure VersaLink C500 PDF 1.4 MB. Brochure Xerox ConnectKey-technologie PDF 5.3 MB. Specificaties VersaLink C500 PDF 1.4 MB. Evaluator Guide VersaLink Printers and MFPs PDF 3.3 MB.

Contacteer ons